2641058309 6979507601 Γιαννούζι, Αγρίνιο teosotiriou@yahoo.gr
hero image
 
 
 
 
[ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ]
ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΣΩΤΗΡΙΟΥ | Χωματουργικές Εργασίες Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανία - Χωματουργικά & Τεχνικά Έργα

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στις χωματουργικές εργασίες, η επιχείρηση μας “ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΣΩΤΗΡΙΟΥ” η οποία βρίσκεται στο Αγρίνιο και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Γιαννούζι, μπορεί να ανταπεξέλθει με επιτυχία σε κάθε είδους χωματουργική και τεχνική εργασία αλλά και να σας εγγυηθεί για το αποτέλεσμα της εργασίας και το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που σας προσφέρει.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να καλύψει οποιαδήποτε χωματουργική και τεχνική εργασία, ανεξαρτήτως βαθμού δυσκολίας.
 
 
 
 
 
 
 
 
[ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ]
 
 
 

Εκσκαφές

Με συνέπεια και επαγγελματισμό μπορούμε να πραγματοποιήσουμε παντός είδους εκσκαφές, ακόμα και σε περιορισμένους χώρους.
 

Εκβραχισμοί

Πραγματοποιούμε με απόλυτη επιτυχία εκβραχισμούς με σύγχρονα μηχανικά μέσα σε κάθε τύπο εδάφους.

Κατεδαφίσεις
Εκτελούμε παντός τύπου κατεδαφίσεις και καθαιρέσεις στο Αγρίνιο, σε όλη την Αιτωλοακαρνανία και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Διαμορφώσεις Χώρων
Διαμορφώστε τον χώρο σας όπως ονειρευτήκατε, αξιοποιώντας τις δυνατότητες αλλά και τις ιδέες μας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AKOMA, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Έργα οδοποιίας
  Ισοπεδώσεις
  Μεταφορά Μπαζών
  Μεταφορά Αδρανών Υλικών
  Τεχνικά Έργα
  Τοποθέτηση Καλωδίων
  Ανεμογεννήτριες 
  Φωτοβολταϊκά Πάρκα
  Αιολικά Πάρκα
 
Διεκπεραιώνουμε κάθε έργο που μας ανατίθεται, είτε από ιδιώτες είτε από δήμους, τεχνικές εταιρείες, έχοντας μεγάλη ποικιλία σε ιδιόκτητα μηχανήματα με πλήρη εξοπλισμό, για όλες τις χρήσεις ακόμη και σε μικρούς χώρους.
 
 
 
 
 
 
 
 
Όλα τα μηχανήματα μας είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν σε κάθε εργασία, με έμπειρους χειριστές ενώ κάθε χωματουργική εργασία πραγματοποιείται πάντα με σεβασμό προς το περιβάλλον  
Σκοπός μας είναι η περάτωση κάθε έργου που αναλαμβάνουμε μέσα στο συμφωνηθέν χρονοδιάγραμμα, καθώς και η ικανοποίηση των απαιτήσεων του πελάτη.
 
 
 
 
 
 
 
[ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ]
για να συζητήσουμε τις ανάγκες της εργασία που επιθυμείτε να πραγματοποιείσετε και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα το Αγρίνιο, όλη την Αιτωλοακαρνανία και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.