2641058309 6979507601 Γιαννούζι, Αγρίνιο teosotiriou@yahoo.gr
hero image
 
 
 
 
[ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ]
Χωματουργικές Εργασίες Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανία - Χωματουργικά & Τεχνικά Έργα

Η επιχείρησή μας “ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΣΩΤΗΡΙΟΥ” η οποία βρίσκεται στο Αγρίνιο και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Γιαννούζι, δραστηριοποιείται από το 1980 στις χωματουργικές εργασίες καθώς και με τεχνικά έργα στην Αιτωλοακαρνανία και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Έχοντας αναλάβει εδώ και 11 χρόνια η 2η γενιά και έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε διάφορες περιοχές σε όλη την Ελλάδα, η επιχείρησή μας, συνεχίζει να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με κύριο σκοπό την άμεση και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων καθώς και μακροχρόνια πορεία και τεχνογνωσία στις χωματουργικές εργασίες και στα τεχνικά έργα, μπορούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις ακόμα και του πιο δύσκολου δημόσιου ή ιδιωτικού έργου στο Αγρίνιο, σε όλη την Αιτωλοακαρνανία και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
   

Το προσωπικό και οι χειριστές των μηχανημάτων μας, είναι άρτια καταρτισμένοι και διαθέτουν την πείρα για οτιδήποτε αφορά στις χωματουργικές εργασίες κάθε είδους, με συνέπεια και επαγγελματισμό.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
Η συνεχής ενεργή μας θέση στο χώρο και η εργοληπτική μας ικανότητα, συνδυαστικά με την επαγγελματική συνείδηση που μας διέπει, στοχεύει στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, πάντα με το λιγότερο δυνατό κόστος.

Στόχοι μας είναι αφενός η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη στις χωματουργικές εργασίες και στα τεχνικά έργα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες της εργασία που επιθυμείτε να πραγματοποιείσετε και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα το Αγρίνιο, όλη την Αιτωλοακαρνανία και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.